Iontach
Wij wensen je een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar, bezoeker.


Iontach is een RPG waar je in de huid kruipt van een, door jouw bedacht, personage. Kies uit vele rassen en verken de wereld van Iontach.
 
WikiIndexHomeFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Affiliates
gratis forum

Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 72. Dit aantal is bereikt op ma jan 01, 2018 12:07 am.
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Seizoen
Lente
  • Huidig seizoen: Bloeiseizoen
Laatste onderwerpen
» Een nieuwe jacht
van Mirima za maa 30, 2013 11:51 pm

» Wat je vind mag je houden
van Mirima zo maa 03, 2013 7:42 pm

» Nieuw leven
van NPC za feb 23, 2013 2:21 pm

» Voor de storm begint
van Arnhar Arnith za feb 23, 2013 2:06 pm

» Het Offtopic
van Lysilla Starnallo ma feb 11, 2013 3:33 pm

» Het Warme Winterfestival
van Mirima za jan 05, 2013 4:55 pm

Statistieken
We hebben 37 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is hito

Alle gebruikers hebben in totaal 943 berichten geplaatst in 114 onderwerpen
Maanfase

Deel | 
 

 Een nieuwe jacht

Ga naar beneden 
AuteurBericht
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Een nieuwe jacht   vr maa 15, 2013 8:25 pm

Twee bleke lange handen duwden enkele takken opzij en een man met lang zwart haar kwam uit het struikgewas gestapt. Drieghat liep de open plek op en zocht naar een goede plek om vallen neer te zetten. Blootsvoets liep hij naar een grote bessenstruik die onderaan afgeknaagd leek te zijn. De woudelf voelde met zijn vingers over de grond en voelde een pootafdruk in de hard geworden modder, waarschijnlijk van een konijn, misschien een haas. Snel zocht Drieghat wat takjes die een zware steen konden houden. Hiermee bouwde de woudelf een val waar een konijn zo in verstrikt zou raken. Aan de pootafdruk te zien was het geen groot konijn of haas en zou zijn val dus werken voor deze konijnen.

Drieghat stond op en maakt nog een val bij een ander hol. Toen wandelde hij naar een grotere steen en begon zijn pijlen na te kijken. De pijlen die niet scherp genoeg waren werden geslepen aan de grote steen en pijlen die niet meer te gebruiken waren, stak Drieghat onder zijn riem. Terwijl hij dit deed, namen Drieghat's oren een geluid in het struikgewas waar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   vr maa 15, 2013 8:44 pm

'Tigira blijf jij hier? Dan haal ik snel wat konijn voor je.' Ze glimlachte naar de woudtijger en vertrouwde erop dat hij bleef. Ze had nog ergens een geheime voorraad vlees liggen en daar bewaarde ze nu het vlees voor haar tijger.

Tigira was ook gebleven als ze geen geluid had gehoord. Gauw keek ze even naar de plek waar die aardig persoon was verdwenen, maar nieuwsgierigheid won het.
Sluipend kroop ze door de bosjes naar het geluid toe. Het laatste stuk rende ze maar toen struikelde de kleine welp over een steen.
Met een doffe klap belande Tigira op open veld voor de woudelf. Al gauw stond ze weer en keek ze rond. Toen zag ze de woudelf. Zachtjes gromde ze naar die persoon. Als ze het goed had was hij de moordenaar van haar moeder.
'Grauw..'

'Tigira! Waar zit je nou! TIGIRA!!!' Grauw?? Ze snelde gauw de andere kant op hopelijk was ze niet in gevaar!!
Terug naar boven Ga naar beneden
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   vr maa 15, 2013 9:38 pm

Drieghat stopte abrupt met het slijpen van een pijlpunt en keek om. Daar zag hij een welp dat gemeen gromde. De woudelf nam de kenmerken van het dier op en merkte de grijze strepen op zijn rug op. Dit kon niets anders dan een grijze woudtijger zijn. Voorzichtig stond Drieghat recht en trok zijn dolk. De kleine tijger was makkelijk te doden, maar je wist maar nooit of zijn moeder in de buurt was.

Met de dolk in zijn rechterhand sloop Drieghat op het jong af. Zijn tenen gleden door het zand, terwijl zijn lange vlecht over zijn schouder gleed. Toen de man besefte dat er geen moeder was greep hij het kleintje bij zijn nekvel. Langzaam bracht hij zijn dolk naar het jong...
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   vr maa 15, 2013 9:49 pm

Tigira begon te blazen, brommen ze liet zelfs haar tanden zien! Maar de moordenaar gaf geen kick! Steeds banger wordend kroop ze stukje bij stukje naar achter.

Een naar geluid kwam van het welpje vandaan. Het was in paniek schreeuwde om hulp, ze had hulp nodig!!

Miri hoorde de nood kreet en versnelde haar pas meteen. 'Tigira!!!!'
De woudelfin haalde haar boog van haar rug en legde een pijl erop klaar. Ze zou het beest doden die haar Tigira iets aan deed!
Het geschreeuw was niet ver meer.
Ze zag een woudelf.. Meteen veranderde haar plan. Ze richtte en vuurde haar pijl af. 1.2. De hand waar de dolk mee vast gehouden werd was nu uitgeschakeld. Gauw pakte ze nog een pijl en rende op de woudelf af.
'Je laat haar gaan of ik... Drieghat..' Nog steeds hield ze haar pijl op hem gericht. Tigira was nog niet veilig. Drieghat had al eerder een woudtijger gedood..1. Even is in hand, oneven schiet langs je heen.
2. 2
Terug naar boven Ga naar beneden
Tuaidh
Admin
Admin
avatar

Aantal berichten : 159
Waardering : 4
Lid sinds : 18-02-12

Forumprofiel
Ras: Halfgod(in)
Groep: Nacht

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   vr maa 15, 2013 9:49 pm

De gebruiker 'Mirima' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dobbelstenen rollen

#1 'Melee' :
[Alleen beheerders zien deze afbeelding]

--------------------------------

#2 'Melee' :
[Alleen beheerders zien deze afbeelding]
Terug naar boven Ga naar beneden
http://arivu.myminicity.com/
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   za maa 16, 2013 2:19 pm

Met een pijnlijke grom liet Drieghat het beest vallen. Hij greep met zijn ene hand de pols van de gewonde hand vast en keek razend naar de wonde. De woudelf nam de pijlschacht voorzichtig vast en trok toen zo hard hij kon. De man schreeuwde het uit van de pijn toen de pijl van bot zijn huid verscheurde. Een traan rolde uit zijn ooghoek en Drieghat gooide de pijl weg. Hij liep naar de dichtstbijzijnde boom en legde zijn gewonde hand op de groene stam. Opeens begon de stam zich met Drieghat's hand te versmelten en mos kroop over zijn lichaam de wonde binnen.

Het duurde niet lang voor de boom zich terugtrok en Drieghat zijn vingers ervan af trok. Hij bewoog zijn pols even en keek naar zijn geheelde hand. Toen stond hij recht en richtte zich op de boogschutter. Drieghat schrok, maar hij was zo kwaad dat hij naar haar toe liep en naar haar keel greep. "Bakit ginagawa mo ito?!"* schreeuwde hij razend. Hij sleurde de vrouw mee naar een boom en duwde haar keel halfdicht, nog net genoeg om te ademen en te spreken.

*"Waarom doe je dit?!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   za maa 16, 2013 3:48 pm

Tigira belande op haar pootjes en snelde zich naar Miri toe. Haar held!! Schuilend ging ze achter de andere woudelf staan. Deze was veilig en wilde haar niet vermoorden.

Miri dacht even na of ze spijt had van haar actie maar toen ze zag hoe de welp bij haar kwam verschuilen wist ze dat ze geen spijt moest hebben. Als ze het niet had gedaan was Tigira er nu niet meer.
Ze borg haar pijl op en deed haar boog weer op haar rug. Ze knielde bij Tigira neer en aaide haar. Misschien had ze wel een beetje medelijden toen Drieghat zo aan het schreeuwen was. Maar ach het was zijn eigen schuld. Ze gaf de welp nog een laatste aai en stond weer op.

Voordat ze ook nog maar kon zien waar Drieghat was had ze al twee handen van hem om haar keel. Als reactie daarop greep Miri de polsen van de jongen en probeerde die weg te trekken. Maar Drieghat was sterker en duwde haar niet al te zacht zinnig tegen een boom. Wonderbaarlijk waren boog nog pees heel en niet geknapt.

Een klein beetje angst was te lezen in haar ogen, je moest goed kijken wilde je het zien. Ze had wel gevaarlijke dingen meegemaakt dan dit. 'Je wilde haar vermoorden!' Sprak ze kwaad. Nog steeds probeerde ze met alle kracht de handen van haar keel te krijgen. Maar door de halvering van haar zuurstof was ze al gauw uitgeput en gaf ze op. 'Tigira is mijn woudtijger en die laat je met rust. Dat jij haar moeder hebt vermoord is een ding maar Tigira die raak je niet aan!' Als Hymnae had gezien hoe brutaal ze was tegen de jongen dan was ze vast kwaad geworden. Of zou ze het dapper vinden maar heel stom. Ze wist het niet en hopelijk kwam Hymnae er ook niet achter.


Tigira twijfelde of ze haar redder moest gaan redden. Ze durfde niet aan te vallen maar grommen kon ze wel! Dapper kroop ze naar de twee woudelfen toen en begon weer te grommen tegen de jongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   za maa 16, 2013 5:16 pm

Drieghat vond dat het meisje wel genoeg gestraft was en liet haar los zodat ze op de grond viel. Hij draaide zich om en sprak: "Jij bent geen woudelf, Mirima Annwyl, en je zal nooit één van Aru worden." Met een norse blik wandelde Drieghat naar zijn pijlkoker en viste die op. De man keek nog een keer om en ging toen het struikgewas in.

Het duurde niet lang voor Drieghat de rivier bereikte en zijn pijlkoker op de grond gooide. Hij was zo kwaad geweest dat hij Mirima bijna van het leven had geroofd. Dat mocht niet meer gebeuren. Nu wist Drieghat wel dat zij een woudtijger bij zich droeg, maar hij wilde er niets mee te maken hebben. Als het beest de kans kreeg om op te groeien, zou Drieghat hem wel doden. Maar voor nu zou Drieghat niets ondernemen.

Drieghat deed langzaam zijn vlecht uit elkaar en streek erdoor met zijn handen. Hij trok zijn kleren uit en waadde toen de rivier door. Toen hij bij het einde van de rietbosjes kwam hield Drieghat halt en waste zijn haren. Met een diepe zucht keek hij naar zijn spiegelbeeld. Mirima zou hem nooit vergeven. Hij had zijn kans wel verkeken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   za maa 16, 2013 8:43 pm

Ze viel op de grond en haalde snel adem. Met haar hand ging ze naar haar keel. Drieghat had naast haar benauwd ook gezorgd voor pijn in haar hals.
'Ik ben meer woudelf dan jij Drieghat!' Schreeuwde ze terug. 'En Aru kan stikken! Vooral als ze allemaal zo zijn als jouw!'
Vermoeid zakte ze weer terug tegen de boom. Ze had nog wat zuurstof nodig.

Tigira kwam naar haar heldin toe. Het leefde nog! Vrolijk begon ze haar heldin kopjes te geven met een luid spinnend geluid. 'Je moet maar van die Aru mensen weg blijven Tigira. Zoals je ziet zijn ze gevoelloze moordenaars.' Tigira had geen flauw idee wat het meisje zei maar beantwoorde het maar met een likje aan de hand.

Miri glimlachte naar haar welp. 'Ik denk dat ik die rotzak maar eens ga zoeken, hij zei dat ik geen woudelf was, dat vind ik toch wel een erge belediging wat jij?' Ze glimlachte naar de welp en gaf haar nog een aai over haar bol. 'Ga maar terug naar je slaap plek ik kom vanavond nog wel terug. Pas goed op jezelf.'

Ze deed haar boog goed en rende op een boom af om er in te klimmen. Per boom reisde ze naar de rivier. Haar voorgevoel zei dat ze daar Drieghat kon vinden.
En wel ja daar stond hij in de rivier. met haar lichaam tegen de boom gedrukt keek ze door de blaadjes naar de gespierde rug van de jongen. Ze boog wat verder naar voren om het beter te bekijken maar de tak waar ze op stond was al oud en knakte door. Miri viel van de tak af. Ze deed pogingen om andere takken te grijpen maar greep telkens mis en de grond kwam ook steeds dichterbij.

Een tweede krak was goed te horen in het stille bos vervolgt door een luide schreeuw die pijn uitdrukte. Met tranen in haar ogen probeerde Miri via de boom op te staan maar zodra ze op haar voet ging staan zakte ze ineen. Ze keek naar haar voet en zag dat hij een kant op stond wat normaal niet mogelijk was. Nee! Zonder het te beseffen vervloekte ze een paar goden.

Terug naar boven Ga naar beneden
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   zo maa 17, 2013 8:33 pm

Drieghat hoorde de woudelf in de boom al lang voordat deze viel. Hij lachte in zichzelf toen hij bedacht dat dit waarschijnlijk Mirima was. Hij had eigenlijk geen zin om haar nu te zien, maar haar schreeuw trok zijn aandacht. Omdat Drieghat naakt was, nam hij enkele waterplanten en bond die om zich heen. Als Mirima een poging deed om zijn lichaam te zien was die bij deze mislukt, want de planten waren dicht en Drieghat was er tevreden over.

De man zocht een weg terug door het riet en toen hij bij de oever aankwam zag hij haar op de grond liggen. Zonder enig medelijden liep Drieghat rustig naar de woudelfin en bekeek haar. "Je bent niet erg handig, Mirima." Hij voelde aan haar voet en zei: "Maak het woud alsjeblieft niet wakker." Hij snoof even zodat de waterdruppels van zijn neus verdwenen en nam toen Mirima's voet stevig beet. Zonder een waarschuwing trok hij hard zodat de botten meer op hun plaats stonden. De rest liet hij aan Hymnae over.

Drieghat keerde zich van Mirima om en griste zijn spullen van de grond. Toen wandelde hij naar Mirima toe en trok haar op zijn rug. Toen hij er zeker van was dat ze niet zou vallen begon hij langzaam de rivier af te lopen. Dat was de snelste weg naar het kamp.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   zo maa 17, 2013 9:00 pm

Woest keek ze Drieghat aan. Ze kon zijn woorden nu niet echt gebruiken. Eigenlijk kon ze Drieghat helemaal niet hebben waarom was ze naar hem toe gegaan?

'Hoezo het woud niet wa..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!' Ze liet zich op haar rug vallen en sloot haar ogen. In gedachte vervloekte ze de jongen om zijn daad. Hij had haar wel even mogen waarschuwen, of gewoon zo laten totdat Hymnae ernaar kon kijken. Die vertrouwde ze op dit gebied meer dan Drieghat.

Miri opende haar ogen weer toen ze de jongen aan hoorde komen. Ze drukte haar bovenlichaam met behulp van haar armen omhoog en keek wat Drieghat van plan was. Ah juist...
Miri sloeg haar armen om de nek van Drieghat en liet zich optillen. Wat had ze toch zin in het samen zijn... Stomme tak.

Tijdens het hangen aan Drieghat negeerde ze de pijn. Ze wilde niet nog meer zwakte tonen, dat ze gedragen moest worden was al erg genoeg.
'Waarom liet je me niet liggen?' Vroeg ze plots. 'Ik was toch geen woudelf en niet Aru waardig?' Ze was toch wel benieuwd waarom hij zich niet aan zijn woorden hield.
Terug naar boven Ga naar beneden
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   za maa 30, 2013 7:36 am

Drieghat zweeg. Mirima wist best wel waarom hij haar meenam. Hij wandelde gestaag door en keek niet achterom naar de sjamaan. Het enige geluid dat door de bossen weerklonk was het doffe geluid van Drieghats voeten die op de zwarte aarde neerploften. Maar het duurde niet lang voor de man de stilte weer verbrak: "Nee, je bent inderdaad geen van Aru, maar Hymnae Annwyl is een hoogstaande sjamaan en earee. Atan Yúcatan zal zijn woede laten blijken als ik je niet meeneem en mijn vader zou ook niet trots zijn."

Er waren eigenlijk wel meer redenen waarom Drieghat het sjamanenmeisje niet liet liggen. Ze was een mooi meisje en ze kwam voor zichzelf op. Dat bewonderde Drieghat, maar tegelijkertijd verafschuwde hij dit kantje. De man was in tweestrijd met zichzelf en wist helemaal niet wat hij van de vreemde vrouw moest denken.

Een groep rotsen versperden de oever van de rivier en belette Drieghat om verder te lopen. Hij liet Mirima voorzichtig zakken en liet haar leunen tegen zacht mos dat op de stam van de dichtstbijzijnde boom groeide. Drieghat klom op de rotsen en probeerden uit te zoeken hoe hij de gewonde hierover zou hijsen. Misschien kon hij wat dieper het woud in gaan, maar je wist maar nooit wanneer er een beest op de loer lag en Drieghat Mirima moest achterlaten. "Kun je nog klimmen?" vroeg hij doodgewoon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   za maa 30, 2013 11:51 pm

'Dus waren Hymnae, Yúcatan en je vader er niet geweest dan had ik daar nog gelegen.' Ze zweeg even. 'Dus eigenlijk mag ik hun straks wel bedanken.' Sprak ze duidelijk om hem te plagen. Als hij zo bot deed kon hij botheid terug verwachten. Kon hij niet wat sneller? Miri onderdrukte de neiging om hem de sporen te geven. Hij zou haar nog wel eens van zijn rug kunnen gooien.

Miri liet Drieghat los en liet hem doen wat hij maar wilde. Zelf bekeek ze haar been. Hij stond gelukkig weer recht wat de pijn iets verlichte. Wel zag het er nog aardig dik uit. Hopelijk kon Hymnae er wat aan doen. Ze wilde morgen eigenlijk al weer terug naar Tigira.

'Oh ja hoor prima.' Beet ze hem sarcastisch toe. 'Misschien dat ik een paar keer van de rotsen val omdat mijn boten af en toe verschuiven maar dan begin ik gewoon opnieuw aan de klimtocht. Ik zal wel alvast beginnen.' Met behulp van de boom kwam ze op een voet te staan. Nu moest ze nog hinkelend naar de rotsen toe.. Hoewel dat kon ze beter niet doen het was onverstandig. Ze zuchtte en liet zich weer tegen de boom zakken. 'Nee ik kan niet klimmen..'

Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Een nieuwe jacht   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een nieuwe jacht
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Iontach :: Wereld :: Iontach-gebieden :: De Groene Landen :: Gúl Vanu :: Aru-
Ga naar: