Iontach
Wij wensen je een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar, bezoeker.


Iontach is een RPG waar je in de huid kruipt van een, door jouw bedacht, personage. Kies uit vele rassen en verken de wereld van Iontach.
 
WikiIndexHomeFAQZoekenGebruikerslijstRegistrerenInloggen
Affiliates
gratis forum

Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 72. Dit aantal is bereikt op ma jan 01, 2018 12:07 am.
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Seizoen
Lente
  • Huidig seizoen: Bloeiseizoen
Laatste onderwerpen
» Een nieuwe jacht
van Mirima za maa 30, 2013 11:51 pm

» Wat je vind mag je houden
van Mirima zo maa 03, 2013 7:42 pm

» Nieuw leven
van NPC za feb 23, 2013 2:21 pm

» Voor de storm begint
van Arnhar Arnith za feb 23, 2013 2:06 pm

» Het Offtopic
van Lysilla Starnallo ma feb 11, 2013 3:33 pm

» Het Warme Winterfestival
van Mirima za jan 05, 2013 4:55 pm

Statistieken
We hebben 37 geregistreerde gebruikers
De nieuwste gebruiker is hito

Alle gebruikers hebben in totaal 943 berichten geplaatst in 114 onderwerpen
Maanfase

Deel | 
 

 De terugkeer van Hymnae Annwyl

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 03, 2012 9:51 pm

( OOC: Acteurs: NPC als Gubat, Kubatan en de andere woudelfen.)

Gubat liep voorop met achter zich de verloren stamdochter, Hymnae, de maanelfin die blijkbaar Saphire heette en de groep woudelfen. "Hymnae, de weerwolven zijn verdreven. We hebben ze verjaagd, maar er is nog één weerwolf over. De gevaarlijkste en de alfa van de clan. Hij heeft mijn broer vermoord.* Maarja, we waren dus opzoek naar die weerwolf en sloegen ons kamp op. Je gezel heeft ons blijkbaar gevonden." De woudelf liep met zijn boog over zijn schouder en wandelde met grote passen tussen de bomen door. "Je ouders hebben je vreselijk gemist Hymnae. Je zal hartelijk worden ontvangen in Tawelu." De elf keek achterom naar de twee vrouwen. Hymnae was veranderd. Ze was niet meer de woudelf die ze ooit was. Alleen haar gezicht en de lemurgaai waren het zelfde gebleven. "Er is veel veranderd sinds je weg bent gegaan. Je zal zien." Toen richtte de woudelf zich op Saphire. In zo'n goed mogelijk hoog elfs zei hij: "Va nwaar komjij?"

*Als je bent vergeten wie er vermoord is kijk je nog eens bij Hymnae's tweede post. Daar verteld ze over haar vriendje dat vermoord word. Gubat is de broer van Hymnae's vroegere vriendje. Een tweelingbroer zelfs.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silwyna
Code-Admin
Code-Admin
avatar

Aantal berichten : 173
Waardering : 4
Lid sinds : 19-02-12

Forumprofiel
Ras: Maanelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 03, 2012 10:32 pm

Saphire besloot een schijn op te houden. Ze deed zich zwakker voor dan ze was. En als het nou bleek dat deze stam gevaarlijk zou zijn kwam ze als een verrassing tevoorschijn als sterke krijgster.
Ze droeg haar boog over een schouder en keek rond. Haar bontgenoot liep met haar mee. Wat zouden de woudelfen hier moeten, en waarom waren ze zo verbaast dat Hymnae hier was? Ze wisten toch dat de keizer haar had meegenomen? Ze wisten dus toch waar ze ongeveer was..

Ow hij had het tegen haar. 'Zuidpool.' Dat de woudelf kon schrikken van haar stem in zijn hoofd wist ze niet. Het ging automatisch. Onder tussen kroelde ze de merrie tussen de manen. Misschien zou ze hierdoor nog wel wat dommer lijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 03, 2012 11:50 pm

"Interessant", mompelde Gubat. Hij bleef even staan en pakte de fakkels. "We moeten de fakkels doven", zei hij tegen de woudelfen. Gubat zocht naar een waterpoeltje en stak de fakkel erin. Die doofde uit. "Zo, veel beter." Hij keek rond en terwijl hij dat deed verscheen er een helder licht. De planten gaven licht. "Dit luminescentie", zei hij in zijn gebrekkige hoog elfs tegen de maanelfin. Het woud werd helemaal verlicht door de planten en een pad werd zichtbaar. "We zijn bijna bij de moerassen. Als we daar zijn nemen we een boot." Hij glimlachte en ging de groep voor.

Het was een vrij kleine boot maar Gubat zorgde ervoor dat iedereen erin paste. Aan de punt van de boot hing een lampion van helder blauw licht. De jongeman maakte de touwen los en duwde het bootje de rivier op. Het water was ondiep dus moest iedereen het gewicht verdelen om niet vast te zitten in zandbanken. Gubat wees allerlei wezens aan die enkel in de moerassen van Tawelu voorkwamen. Het was een echt spektakel.

De rivier werd breder en het water dieper. "Ah, we zijn er." Gubat stond recht en hield een lampion in de lucht. De rivier mondde uit in een gigantisch moeras. Tientallen boten voeren over het water op weg naar het middelpunt van het moeras: de Boom van Tawelu. Het was de grootste boom die ooit bestond. In de barsten stonden honderden huisjes die allemaal werden verlicht door lichtgevende paddenstoelen of bloemen. Onderaan de boom was een kleine haven gebouwd waar de boten met woudelfen aankwamen.

Gubat meerde aan en sprong uit de boot. Een lang pad liep tegen de stam aan naar de top van de grote boom. Het gezelschap liep voorbij het dorp waar vele woudelfen bezig waren met hun voedsel. Gubat begroette enkele woudelfen en liep toen verder. "Je vader wilt je vast spreken", zei Gubat nadat hij een klein meisje van de rand van het pad terug naar de veilige plekken had gebracht.

De kruin van de grote boom was prachtig. In het midden was een groot plein waar duizenden woudelfen zaten te eten. Precies in het midden van het plein stond een grote rots waar twee woudelfen op zaten: Hymnae's ouders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   zo maa 04, 2012 12:02 am

De luminescentie begon en dit was één van de vele dingen die Hymnae zo hard had gemist. Hymnae was stil en luisterde naar wat Gubat te zeggen had. Ze had hem voor het laatst gezien toen hij twaalf was. Zij was toen ook twaalf. Ja, daar lag een typisch woudelfen bootje in het water. Ze had de cultuur gemist en ze werd steeds meer opgewonden.

Hymnae voelde zich als een klein meisje die een mooie pop had gekregen. Daar was het. Haar thuis. Het grote meer werd zichtbaar en ook de boom stond er nog. Het viel Hymnae op dat er véél meer woudelfen waren dan vroeger. "Saphire, vind je het hier niet prachtig?" Ze keek naar de maanelfin en wachtte af op een reactie.

De woudelfin liep achter de krijgers aan en keek naar het volk. Ze zag vele nieuwe gezichten en wist niet wie wie was. "Hoe komt het dat er zoveel woudelfen zijn bijgekomen Gubat?" vroeg Hymnae nieuwsgierig. Om Saphire even te informeren zei ze: "Vroeger woonden hier maar vijftig woudelfen en nu lijken het er wel duizenden."

Het moment waar ze dertien jaar lang op had gewacht was aangebroken. Ze zou haar ouders terugzien. Hymnae liep de trap op en zag op de grote rots haar ouders zitten. Kubatan en Kalay. Zo heetten ze. Hymnae barstte uit in tranen en liep naar de rots. Ze sprong erop en omhelsde de beide elfen. Nog nooit was ze zo gelukkig geweest. "Saphire, dit zijn mijn ouders."
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Silwyna
Code-Admin
Code-Admin
avatar

Aantal berichten : 173
Waardering : 4
Lid sinds : 19-02-12

Forumprofiel
Ras: Maanelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   zo maa 04, 2012 4:52 pm

Waarom doofde ze de fakels nouw? Ze wist dat zij wel kon zien in het donker maar konden woudelfen dat ook wel? Het was even donker maar toen begonnen de planten licht te geven.
He? Planten gaven niet licht wat was.. ow dit was luminescentie. Saphire had er nog nooit van gehoord.
Vervolgens begon de grond ook nog licht te geven, het leek wel een pad die ergens naar toe leiden.
Geobserveerd keek ze naar het licht wat van de planten kwam. Het was wonderbaarlijk, wonderschoon.

Bootje.. merrie. 'Sorry lieve merrie van me, ik zal je hier moeten achterlaten.' Saphire sprak liefdevol maanelfs tegen de merrie. Ze wist diep van binnen dat ze haar weer zou zien. Nog een aaitje over de neus van het paard en het galoppeerde weg.
Voorzichtig betrad Saphire het bootje, tijdens de reis keek ze naar de dieren die werden aangewezen. Het waren vooral veel kruiselingen.

Ze waren er zeker! Wat was het hier groot, het was zeker een enorm dorp. En dan die boom, zulke grote bomen had ze nog nooit gezien.
'Het is heel mooi, echt prachtig.' Onbewust sprak Saphire in haar eigen taal. Ze werd overdonderd door de schoonheid.

'Vijftig maar? Hymnae snap je nu dat het woudelfen ras sterk is. Jullie hebben geen hulp meer nodig van de hoge elfen.' Ze glimlachte.
Hymnae zou hier kunnen blijven mocht ze dat willen.

Haar ouders, Saphire maakte een gepaste reverence voor ze. Verder zweeg ze, ze wist niet welke taal haar ouders kende. Zwijgen was voor nu veilig.
Terug naar boven Ga naar beneden
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   zo maa 04, 2012 6:00 pm

Kubatan, Hymnae's vader, lachte vriendelijk naar de woudelfen die aankwamen. Maar nu was er ook een maanelf bij. "Welkom terug, Hymnae en je gezel. Wat is jou naam lieverd?" De woudelf was van middelbare leeftijd en had een warrige baard. De grote groene ogen keken vriendelijk naar het maanelfenmeisje. Hij had nooit gedacht dat hij zijn dochter nog terug zou zien. Ondertussen had hij de hulp van de keizer niet meer nodig want zijn kleine stam was uitgegroeid tot een republiek. Kubatan had alle woudelfenstammen samengevoegd zodat er geen oorlogen meer kwamen.
De man keek liefdevol naar zijn vrouw en omhelsde zijn dochter. Ze zag er anders uit. "Wat heeft die moeraskikker met je gedaan?" Met zijn rechterhand streelde hij over het haar van Hymnae. "En heeft hij je zomaar laten gaan?" Hij zag dat zijn meisje droevig was dus richtte hij zich tot de maanelfin en vroeg: "Zou jij mij kunnen uitleggen wat er allemaal is gebeurd?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Silwyna
Code-Admin
Code-Admin
avatar

Aantal berichten : 173
Waardering : 4
Lid sinds : 19-02-12

Forumprofiel
Ras: Maanelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   zo maa 04, 2012 8:24 pm

'Saphire.' De woudelf sprak hoge elfs en gelukkig kon Saphire dat verstaan. Waarschijnlijk kende de man die taal omdat hij met de hoge elfen moest communiceren.

Moerraskikker, Saphire kreeg er een grijns van op haar gezicht. Ze mocht de man nu al.
'U weet dat uw dochter uitgekozen is om met de keizer te trouwen. Met die kwal die al meerdere vrouwen heeft. Die zelfde kwal heeft haar tot hoge elf gemaakt. Het woudelf in haar was bijna uitgestorven toen ik haar ontmoeten.' Zo vertelde ze nog veel meer.

'Nu is u dochter directeur van een school en wij samen zijn dat tijdelijk ontvlucht. Als de keizer de achter komt hebben we wel een probleem.' Dat was wel ongeveer het verhaal.
Terug naar boven Ga naar beneden
NPCAantal berichten : 63
Waardering : 0
Lid sinds : 25-02-12

Forumprofiel
Ras:
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   ma maa 05, 2012 7:45 pm

Kubatan knikte en keek begrijpend naar Saphire. "Wel, dat is vervelend." Alweer glimlachte de man kostelijk. "Jullie blijven voorlopig maar hier. Misschien kan je wat van onze vechtkunsten leren." De man knipoogde alsof hij wist wat het meisje gaf op school.

"We waren bezig met een vergadering, maar omdat jullie hier zijn kunnen we al gaan eten." Kubatan stond op en sprong van de Hogesteen. "Ik zal het eten laten halen. We eten gewoon zittend op het pleintje." Een grijns verscheen op zijn gezicht en Kubatan keek naar de maanelfin: "Welkom bij de woudelfen Saphire."
Terug naar boven Ga naar beneden
Silwyna
Code-Admin
Code-Admin
avatar

Aantal berichten : 173
Waardering : 4
Lid sinds : 19-02-12

Forumprofiel
Ras: Maanelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   ma maa 05, 2012 8:16 pm

'Ik verblijf hier graag, maar niet te lang. Ik sta onder contract bij die kwal omdat ik mijn stam niet kon verdedigen. Hij heeft me ontvoerd van de zuidpool' Een kwade blik kwam op haar gezicht te staan. Ze zou de man nooit vergeven daarvoor

'Het is een eer om hier te mogen zijn.' Ze maakte een klein buiginkje voor de man.
Vervolgens nam ze plaats op het plein. Normaal zat ze ook altijd op de grond te eten. De maanelfen waren niet zo rijk dat ze hele huizen hadden.
Het eten kwam en Saphire eet er gewoon van. Het smaakte best nog goed ook. Het was heerlijk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   di maa 06, 2012 8:42 pm

Een jong meisje dat rende door de bossen. Jonge meisjes rende niet zomaar door de bossen, er was iets aan de hand! Maar wat!

'Kubatan! Kubatan!,' sprak het meisje toen ze hem zag. Hijgend kwam ze bij de man aan. 'Kubatan... ik heb de weerwolf gezien, met heel veel mensen! Ze komen deze kant op!'
Een stilte kwam opeens inzetten. Etende elfen stopte en keken naar het jonge meisje. Mirima kwam op adem en keek even naar de elfen.

Hymnae....

Verbaasd keek ze naar haar verloren mentor. Dat kon ze toch niet zijn? Ze liet Kubatan alleen en liep op Hymnae af.
'Hymnae!?' Tranden stonden in haar ogen. 'Ben je dat echt?' Ze kon het gewoon niet geloven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   di maa 06, 2012 9:08 pm

Hymnae at gretig van de grote kreeften en smulde van de moerasvissen. Het smaakte heerlijk en Hymnae voelde zich weer thuis. In Arivu was er geen vis of kreeft. Enkel gevogelte of vee dat werd gekweekt. Geen verse dieren die net van de jacht kwamen.

Een jong woudelfje kwam aanrennen en sprak Hymnae's vader aan. Hymnae had geen tijd om erachter te komen wie het meisje was want de elfin sprong in Hymnae's armen. Toen wist ze het weer. "Mirima!" Hymnae liet het eten voor wat het was en streelde de jonge jageres door het haar. "Wat zei je over de weerwolven?" zei ze toen ze Mirima losliet.

Kubatan was de eerste die opstond en snel naar de trappen liep. "Hymnae, Mirima, kom mee. Ik weet dat je goed kan vechten, Saphire, maar als je hier wilt blijven begrijp ik dat." De man glimlachte en stak een mes in zijn riem. Ook zijn boog liet hij niet achter. Hymnae deed haar vader na en nam een dolk. Om haar pijl en boog te nemen moest ze even zoeken. Ze had hem tenslotte al meer dan zeven jaar niet meer gezien. Om haar outfit af te sluiten liep ze naar een soort van kast en nam er een kom verf uit. Ze beschilderde haar lichaam met strepen en tekens en stak enkele veren in haar haar. Ook de andere woudelfen zouden dit ongetwijfeld doen.

Kubatan verzamelde een klein groepje van zijn beste jagers en verzamelde onder de grote boom. "We worden waarschijnlijk aangevallen door de weerwolf en zijn (nieuwe) bondgenoten. Ik weet niet of ze het kan, maar Hymnae is het ook verleerd. Bomenslingeren is moeilijk en daarom zal ik één van de jagers met Hymnae en Saphire laten meegaan. We zullen onze stam verdedigen en onze thuisboom beschermen!" Kubatan stak zijn boog in de lucht en sloot zo zijn korte speech af. "Wie wil met mijn dochter meegaan?"
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Silwyna
Code-Admin
Code-Admin
avatar

Aantal berichten : 173
Waardering : 4
Lid sinds : 19-02-12

Forumprofiel
Ras: Maanelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   di maa 06, 2012 9:37 pm

Saphire kon niemand verstaan hier. Maar toch wist ze dat er wat mis was. Ze bekeek wat woudelfen en zag een soort angst in de ogen maar ook zag ze dat een paar krijgers opgewonden raakte.

Hier blijven? Ha, mooi niet ze had wel wat zin in actie. 'Ik ga graag met jullie mee.' Ze pakte haar boog beet en liep mee met het groepje woudelfen. 'Ow maar ik heb geen hulp nodig, ik spring van schaduw naar schaduw.'
Saphire vermeed liever zo veel mogelijk hulp, ze kon het wel alleen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   di maa 06, 2012 9:50 pm

'De grote weerwolf is hier naar op weg met een heel mensen leger!' Even keek Mirima angstig maar al snel keek ze ondeugend. 'Spannend toch!'

Haar mentor volgde het voorbeeld van haar vader en Mirima volgde het voorbeeld van haar mentor. Het verven dan, pijl en boog en haar dolk had ze al bij zich.
Voor een moment pakte ze de hand van Hymnae vast. Stil fluisterde ze: 'Ik heb je gemist.' Toen liet ze los en rende naar de stamleider.

Samen met Hymnae en de maanelf op jacht gaan! Snel wurmde de jonge jager zich naar voren. 'Meneer Kubatan, ik wil die taak graag op mij nemen. Ik heb al heel veel geleerd.' Hopelijk mocht het van hem! Ze wilde het zo graag!!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   wo maa 07, 2012 5:05 pm

Hymnae zat een beetje onzeker naast Saphire en Mirima. Haar zelfzekerheid was langzaam verdwenen en nu was ze enkel bang voor beslissingen die ze zou moeten nemen. "Mirima, weet je zeker dat je genoeg hebt geleerd?" vroeg de woudelfin. Ze had het meisje vanaf haar vijfde begeleid en ze leerde snel, maar de zeven jaar dat Hymnae weg was, kon het zijn dat Mirima geen begeleiding meer had gehad.

Kubatan knikte want hij had gezien hoe goed Mirima was. Een jong, maar sterk meisje. "Mirima ik wil wel dat je voorzichtig bent." Hij legde een hand op haar schouder en trok zijn mondhoeken wat naar boven. Toen sloot hij even zijn ogen en sprak een zegening over Mirima uit. Een lichte groene gloed verscheen, maar verdween vrijwel meteen weer. "Maging maingat", sprak Kubatan.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   wo maa 07, 2012 9:36 pm

'Ik heb heel veel geleerd Hymnae, een andere mentor heeft mij als tweede leerling geaccepteerd. Ik kan dit aan.' Vastbesloten keek ze haar mentor aan. Ze was niet meer het meisje van vijf, ze was nu dertien.

Kubatan was het met haar eens, wat was ze nu toch blij met de man. 'Ik zal voorzichtig zijn als dat nodig acht.' Ze glimlachte speels naar de man. Uiteindelijk zou ze het wel doen maar nu wilde ze de man een beetje plagen.

Terwijl de rest in de bomen sprong liep Mirima met de twee anderen op open veld. Geintreseed keek ze naar de maanelf die om zich heen keek. 'Hymnae?' Sprak Mirima in het woudelfs. 'Wat doet een maanelf hier, maanelfen waren toch niet zo slim en wonen op de zuidpool?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   do maa 08, 2012 3:47 pm

Daar had je het al. Natuurlijk zou het opvallen dat een maanelf Hymnae vergezelde. Hymnae keek naar haar leerlinge en antwoordde in het woudelfs: "De keizer heeft haar meegenomen omdat de mensen...", Hymnae zweeg even en bedacht zich voordat ze zich zou verspreken. "Het is niet zo veilig meer op de Zuidpool, Mirima. De keizer laat ons nu werken in een school in Kurukal." Hymnae keek even naar Saphire om haar even in te lichten wat ze besproken. "Mirima vraagt waarom je hier bent en ik vertelde in het kort waarom"
De elfin glimlachte naar de maanelfin en richtte zich weer tot Mirima: "Maanelfen zijn juist heel intelligent, maar ze kunnen niet meer communiceren. Enkel hun gedachten werken nog goed. Maar Saphire is ongelooflijk sterk en is anders dan alle andere maanelfen."

Hymnae zweeg abrupt en duwde de elfen in de struiken. "Er beweegt daar iets", fluisterde Hymnae, "Een man." Hymnae zweeg weer en schrok. De weerwolf was terecht.

"Vlug, we moeten iets bedenken." De woudelfin keek om zich heen en zag een hoge boom dichtbij. "Kom mee." Een beetje sukkelend klom Hymnae de boom in en kroop wat verder op de tak. Ze hielp ook Saphire naar boven. "We wachten tot de wolf hier is en springen dan bovenop hem. Is dat goed?"
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   do maa 08, 2012 7:40 pm

'Een school? Wat voorn school? Voor wie?' Vragen die Hymnae zo snel mogelijk moest beantwoorden! Anders werd Mirima helemaal gek!

'Kan ze trouwens praten?' Ze doelde natuurlijk op de maanelf. Ze had nog geen enkel woord gehoord van de maanelf.

En boem daar lag ze opeens samen met de maanelf in de struiken, de maanelf leek niet erg blij te zijn. Nou ja ze had pech het was dit of gezien woorden door de man.
Mirima keek door de bosjes en zag de weerwolf die ze vandaag al eerder had gezien. 'Dat is hem Hymnae,' fluisterde ze.

Mirima was als eerste de boom in, ze hielp Hymnae een beetje en hielp daarna ook mee met de maanelf. Eigenlijk had ze verwacht dat de maanelf meteen weer uit de boom zou vallen maar ze bleef staan. Was deze maanelf dan echt slim?
'Hymnae je bent te lang weggeweest,' ze grijnsde. 'Is het niet beter als we hem neer schieten met pijl en boog?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   vr maa 09, 2012 10:21 pm

Hymnae bekeek de wolf eerst even en antwoordde toen op Mirima: "Onze pijlen ketsen gewoon op zijn huid af. We moeten een steekwapen gebruiken en het moet een verrassing zijn." Hymnae keek even om zich heen om te zien of er geen takken in de weg zaten zodat ze vrije ruimte hadden. "Saphire, van wat zijn jouw pijlen eigenlijk gemaakt?" fluisterde ze zachtjes. Misschien waren haar pijlen wel sterk genoeg en konden ze zo de weerwolf neerschieten en vervolgens vermoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Silwyna
Code-Admin
Code-Admin
avatar

Aantal berichten : 173
Waardering : 4
Lid sinds : 19-02-12

Forumprofiel
Ras: Maanelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 10, 2012 9:29 pm

Niet luisterend naar het gesprek keek Saphire naar de weerwolf. Wat leken die rot wezens toch op mensen. Vieze smerige mensen.

'Mijn pijlen heb ik van de keizer gekregen ze zijn simpel.' Maar toen bedacht ze zich iets. 'Ik heb nog een zilveren pijl.' Ze haalde de pijl uit haar laars en liet hem zien. Zilver kon weerwolven toch doden?
Ze keek even naar het jonge meisje, het leek of ze erg nieuwsgierig was naar de pijl. Saphire gaf hem dan ook even aan haar, daar bleek het meisje erg blij mee te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 10, 2012 9:40 pm

Op Hymnae's gezicht verscheen een glimlach. "Goed zo. Die pijl is per-fect." De woudelfen schoten met botten van dieren en waren dus niet het allersterkst. Zilver bestond niet in de moerassen van Tawelu. Toen Saphire de pijl aan Mirima gaf, schrok Hymnae even. "Mirima, kan je wel goed genoeg schieten. Kan Saphire of ik niet beter schieten. We zijn tenslotte ouder dan jou." Hymnae was bezorgd en haar moederlijke instinct kwam naar boven. "Deze pijl is wel van zilver en kan gevaarlijk zijn. Wat als je mis schiet en de wolf jou aanvalt?" Hymnae's wenkbrauwen fronsten alsof de ergste ramp van de wereld was gebeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 10, 2012 10:23 pm

'Hymnae, ik kan het best hier schieten, dit is mijn terrein en jij bent er te lang uit geweest.' Ze keek met een strenge blik naar haar mentor. Zonder dat ze er nog wat op kon zeggen had Mirima de pijl op haar boog gelegd. Ze richtte op de weerwolf en trok aan de pees. Ze zette een stapje naar achter en schoot. Ze gleed uit en viel op de grond. De pijl had inmiddels al de schouder van de weerwolf geraakt. Kreunend van de pijn ging Mirima zitten. Ai dat had ze niet zien aan komen.
De wolf!
Snel keek ze naar het wezen en zag dat ze op haar afkwam.

Maar toen hoorde ze pijlen zoeven die de weerwolf tijdelijk stopte. Ze waren van de maanelf afkomstig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 10, 2012 10:56 pm

Hymnae slaakte een gil en sprong achter Mirima aan. "Mirima!" riep ze uit terwijl ze het meisje te hulp schoot. Om geen tijd te verliezen greep Hymnae de armen van haar leerlinge vast en voer haar mee. Zo hard als ze kon rende ze met Mirima op haar rug. Al snel raakte Hymnae uitgeput, maar hun leven hing hier van af. De moerassen werden zichtbaar. De woudelfin liep door en vermeed de grote plassen. Maar toen struikelde Hymnae en viel in een diepe rivier. Met iemand op je rug kan je moeilijk zwemmen en Hymnae leefde al meer dan zeven jaar in de bergen waar geen moerassen waren. Met de wolf op hun hielen en de twee woudelfen in het water konden ze onmogelijk nog meer problemen krijgen. Of toch wel. De moerasrivier waar ze in waren beland leidde naar de Grote Boom. Wat ze daar aantroffen was vreselijk. Naast Hymnae dreef een lijk van een woudelfenvrouw die tegen een woudelfenman was aangedrukt. Hymnae zwom naar het oppervlak en keek om zich heen. Grote delen van de boom stonden in brand en overal vochten woudelfen met weerwolfrekruten. De tranen stroomden Hymnae in de ogen maar al snel kwam ze weer bij zinnen en keek ze of ze Saphire zag.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Mirima

avatar

Aantal berichten : 81
Waardering : 0
Lid sinds : 06-03-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 10, 2012 11:24 pm

Snel kon Mirima haar benen nog om haar mentor slaan. Hymnae had haar gered, net zoals de maanelf dat ook had gedaan. Mirima kon prima zelf rennen maar als ze nu los zou laten zou ze in de armen vallen van de weerwolf.
Maar het ergste gebeurde, Hymnae struikelde waardoor ze in de moerrassen vielen. Ze raakte het water en Mirima liet Hymnae los. Even deed ze niks, wat was er gebeurt? Toen besefte ze dat ze onderwater was, ze moest naar boven.

Niet veel later kwam ze met haar hoofd boven water en zwom ze naar Hymnae toe.
'D-de boom..' Tranen schoten in haar ogen. 'Hymnae we moeten er wat aan doen, we moeten de boom beschermen!' Snel zwom Mirima naar de kant en trok zich zelf op. 'Kom nou Hymnae! We moeten ze helpen!'
Terug naar boven Ga naar beneden
Silwyna
Code-Admin
Code-Admin
avatar

Aantal berichten : 173
Waardering : 4
Lid sinds : 19-02-12

Forumprofiel
Ras: Maanelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 10, 2012 11:28 pm

Saphire bleef in de boom, ze schoot wat pijlen op de weerwolf af maar het leek niet te helpen. Wat moest ze nu?
Saphire sprong uit de boom en keek om zich heen. Ze hoorde wat bij de bomen, het waren de andere woudelfen.
'Hymnae is met Mirima op haar rug daar heen gerend. Ik weet niet waar ze nu zijn.' Ze sprak dit tegen de leider. Die zat hier ergens dat voelde ze. Ze deed haar duimen en wijsvingers op elkaar en maakte zo een zilveren pijl. 'Kom bij mij pijlen halen, zilver dood de weerwolven.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Hymnae Arihan

avatar

Aantal berichten : 108
Waardering : 2
Lid sinds : 22-02-12

Forumprofiel
Ras: Woudelf
Groep:

BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   za maa 10, 2012 11:48 pm

Kubatan:

Kubatan was al die tijd in het bos met zijn leerling en zijn leerlings leerling. Beide waren sterk ook al moesten ze nog veel leren maar ze kwamen van pas toen Kubatan een gil hoorde. De gil was afkomstig van zijn dochter. Kubatan's leerling ( toevallig Gubat) spitste zijn puntige oren en luisterde nog eens goed. Hij zette zijn voeten in de modder en legde zijn hand op een boom om in contact te komen met de andere bomen van het woud. Zo kon hij Hymnae vinden en konden ze haar helpen.

Zo snel als ze konden, snelde het groepje naar de plek waar de gil vandaan kwam. Wat ze daar aantroffen was de maanelfin die met haar pijl en boog in aanslag stond. "Je hebt toch niet..." jammerde de kleine jongen die de leerling van Gubat was. Kubatan rolde met zijn ogen en zei tegen de jongen: "Nee, ze zullen vast de wolf hebben gezien en zijn toen op de vlucht geslagen. Saphire wilde de wolf tegenhouden." Om zich weer verstaanbaar te maken voor de maanelfin zei Kubatan: "We moeten nú naar de Boom. De weerwolfrekruten zijn door de moerassen gekomen en vallen de Boom nu aan." Kubatan nam de zilveren pijlen aan en legde ze op zijn boog. "Kom mee", zei hij tegen Saphire. Gubat en zijn leerling volgden automatisch en namen ook een zilveren pijl.

Hymnae:

De woudelfin sprong uit het water en schoot met een woedende kreet, die ongetwijfeld van een woudelf was, een pijl af. Het hoofd van een ongelukkige man werd doorboord en viel meteen neer. Hymnae liep verder en schoot een tweede pijl af. Recht in het hart. Hymnae was een moordmachine geworden en ze slachtte de ene na de andere rekruut af. Niemand zou haar Boom afpakken en al zeker geen mens. De woudelfin kwam aan bij het dorp en zag enkel een vuurzee. Opeens hoorde Hymnae gehuil dat vanuit een hut kwam. Een klein woudelfje zat vast en kon de hut niet uit door de vlammen. "Mirima help me even." Ze liep naar de hut en zag dat de ingang geblokkeerd was. "Het raam." Hymnae mompelde in zichzelf en snelde naar het raam dat gelukkig nog geen vlam had gevat. "Kom mee", zei ze tegen Mirima. Hymnae sprong door het raam en hoestte vreselijk door de rook. De vlammen likten aan haar armen en bijna stond haar boog in brand. "Kan je voor wat water zorgen Mirima? Dan probeer ik het kind al mee te nemen." Hymnae tuurde door de rook en keek even naar buiten om te zien of er nog geen hulp was.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://iontach.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: De terugkeer van Hymnae Annwyl   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
De terugkeer van Hymnae Annwyl
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Iontach :: Archief :: Archief 235ZE-
Ga naar: